Εντυπωσιακή η προσέλευση στα 21 οινοποιεία του βορειοελλαδικού αμπελώνα- Πλήθος εκδηλώσεων για...

Εντυπωσιακή η προσέλευση στα 21 οινοποιεία του βορειοελλαδικού αμπελώνα- Πλήθος εκδηλώσεων για τους 10.500 επισκέπτες

562
SHARE

Περίπου 10.500 επισκέπτες πέρασαν στις 26 και 27 Μαϊου- τις πόρτες των οινοποιείων που βρίσκονται στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» και άνοιξαν διάπλατα για να γιορτάσουν μαζί με τους οινόφιλους την ομορφιά του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα με τη νέα σοδειά να είναι σε εξέλιξη!

Η εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιείται στα οινοποιεία των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» από το 2005 με ιδιαίτερη επιτυχία και εξαιρετική αποδοχή από τους φίλους του κρασιού, που σπεύδουν έγκαιρα κάθε χρόνο να διοργανώσουν για το εορταστικό αυτό διήμερο την οινική τους εξόρμηση.

Οι χιλιάδες επισκέπτες συμμετείχαν σε πλήθος εκδηλώσεων που το κάθε οινοποιείο είχε με πολύ φροντίδα και ενθουσιασμό διοργανώσει, με ξεναγήσεις, συναυλίες, εκθέσεις, wine cocktails και wine parties, πικ νικ, ειδικά προγράμματα για παιδιά, προτάσεις για «bring your own bottle» σε συνεργαζόμενα εστιατόρια, διαγωνισμό φωτογραφίας, κλήρωση δώρων και πολλές γευσιγνωσίες, κάθετες και οριζόντιες, από τη δεξαμενή, πειραματικές, νέες και παλιές σοδειές και πολλά πολλά ακόμη.

Να σημειωθεί πως στις Ανοιχτές Πόρτες συμμετείχαν 21 οινοποιεία του δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος».

Στο παράλληλο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν:
-Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Ανοιχτές Πόρτες 2018» και 125 συμμετοχές εκ των οποίων βραβεύθηκαν οι έξι πρώτες όπου το κοινό επέλεξε ψήφο μέσω του facebook.
– Κλήρωση δώρων όπου 20 τυχερές και τυχεροί που επισκέφτηκαν τα οινοποιεία μας στις Ανοιχτές Πόρτες, κέρδισαν δώρα, από εκλεκτούς Οίνους Βορείου Ελλάδος μέχρι διανυκτέρευση σε οινοτουριστικό προορισμό.

LEAVE A REPLY