Εντός του πρώτου τριμήνου του 2018 ο διαγωνισμός για τη Μαρίνα της...

Εντός του πρώτου τριμήνου του 2018 ο διαγωνισμός για τη Μαρίνα της Αρετσούς

539
SHARE

Εντός του πρώτου τριμήνου του 2018 προβλέπεται να δημοσιευτεί από το ΤΑΙΠΕΔ η πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους ενδιαφερόμενους/υποψηφίους επενδυτές (1η φάση διαγωνισμού) για τη Μαρίνα Θεσσαλονίκης (Αρετσού), σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης (Asset Development Plan ADP) του ΤΑΙΠΕΔ, που έλαβε χθες (15 Ιανουαρίου) την έγκριση του ΚΥΣΟΙΠ (Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής).

Η μέθοδος αξιοποίησης για τη Μαρίνα της Αρετσούς που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ είναι η μακροχρόνια παραχώρηση. Στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ περιγράφεται ως εξής: “Μαρίνα   με χερσαία ζώνη έκτασης 76 στρεμμάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης. Για την αξιοποίηση της μαρίνας το ΤΑΙΠΕΔ θα εκπονήσει νέο σχέδιο χωροθέτησης”.

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος είναι το Kantor Geroup, νομικοί σύμβουλοι η εταιρεία Σφηκάκης & Συνεργάτες και τεχνικοί σύμβουλοι οι  Marnet & Γραφείο Παπαγιάννη & Γραφείο Σαμαρά.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιοποίηση της συγκεκριμένης Μαρίνας από το ΤΑΙΠΕΔ έχει προ πολλού προκαλέσει την αντίδραση του Δήμου Καλαμαριάς.

 

 

LEAVE A REPLY