Εξαγορά του “Lazart Hotel” από την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και ανανέωση της...

Εξαγορά του “Lazart Hotel” από την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και ανανέωση της μίσθωσής του στην Zeus International

712
SHARE

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Lazart Hotel απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, εξαγόρασε η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και ανανέωσε τη μίσθωσή του στην Zeus Internatioanl για 25 χρόνια.

Σε ανακοίνωσή της η Zeus Internatioanl αναφέρει: “Η Zeus International ανακοινώνει την εξαγορά της Madison Point, μισθώτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ. Το Lazart Hotel, το οποίο αγοράσθηκε από τον θεσμικό επενδυτή «Πανγαία» έναντι του ποσού των 7 εκατ. ευρώ περίπου, προσφέρει στα 74 ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτιά του, πολυτελή διαμονή σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον πολιτιστικό χώρο «Μονή Λαζαριστών», μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης.

Η Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας του Lazart Hotel να παρουσιάσει υψηλές πληρότητες και τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα προσελκύοντας το ενδιαφέρον ενός τόσο σημαντικού θεσμικού επενδυτή στην πώληση του ακινήτου.

Παράλληλα, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της Zeus International στην ανάδειξη του Lazart Hotel ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης στη Θεσσαλονίκη και την εμπειρία της σε θέματα διαχείρισης και λειτουργίας τέτοιων μονάδων, ανανεώνει τη μίσθωσή για τα επόμενα 25 χρόνια στη Zeus International”.

Σε ανακοίνωση της Εθνικής Πανγαίας αντίστοιχα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δηλώνει: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόκτηση ενός ποιοτικού ξενοδοχείου πόλης όπως το Lazart Hotel καθώς και για τη συνεργασία μας με την Zeus International. Η εν λόγω επένδυση εντάσσεται απόλυτα στην επενδυτική στρατηγική μας ως προς την ανάπτυξη μας στον χώρο του hospitality και έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης επένδυσής μας στην Πάτρα όπου σύντομα θα λειτουργήσει το πρώτο Moxy by Marriott στη Μεσόγειο”.

 

LEAVE A REPLY