Εξιχνιάστηκαν ένοπλες ληστείες Τραπεζών, που είχαν διαπραχθεί το 2008

Εξιχνιάστηκαν ένοπλες ληστείες Τραπεζών, που είχαν διαπραχθεί το 2008

462
SHARE

Σε τέσσερις ένοπλες ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα της Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι προέβη το 2008 ένας 34χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας εκκρεμών υποθέσεων ληστειών και βάσει νέων στοιχείων και πειστηρίων που αναλύθηκαν επιστημονικά στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, ο 34χρονος το χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο του 2008 έως Ιούνιο του 2008, ενεργώντας είτε μόνος του είτε με συνεργούς του, προέβη σε τέσσερις (4) ένοπλες ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας για την προσέγγιση και τη διαφυγή κλεμμένες μοτοσικλέτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας εκ των συνεργών του είχε συλληφθεί δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης τον Οκτώβριο του 2008. Το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό ανέρχεται στις (59.507,39) ευρώ. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

LEAVE A REPLY