Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στον ΔΟΠΠΑΩ

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στον ΔΟΠΠΑΩ

329
SHARE

Με τη διοίκηση και στελέχη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ) συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε υπηρεσίες και φορείς του δήμου.                                             

Συγκεκριμένα, ο  κ. Πολυχρονίδης, μαζί με τον πρώην πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα», Μπάμπη Παπακώστα, συναντήθηκαν με την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ, Ειρήνη Αντωνιάδου, την αναπληρώτρια προϊσταμένη Διοικητικού και Οικονομικού, Μαρία Τριγκούδη και την αναπληρώτρια προϊσταμένη Προσχολικής Αγωγής, Προστασίας Τρίτης Ηλικίας, Πολιτισμού & Βιβλιοθηκών, Κυριακή Ταζέ.                                          

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας ενημερωθήκαμε για τη σημερινή κατάσταση και τον προγραμματισμό του ΔΟΠΠΑΩ. Αυτή η ενημέρωση ήταν σημαντική ενόψει της διαμόρφωσης της δικής μας πρότασης για την επόμενη μέρα του Οργανισμού», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης υπογραμμίζοντας ότι «η πρότασή μας για τον ΔΟΠΠΑΩ θα ενταχθεί στο master plan ‘’Ωραιόκαστρο 2019- 2023’’ που καταρτίζουμε και θα εφαρμόσουμε αμέσως μετά την ανάληψη της δημαρχίας».  

LEAVE A REPLY