Επιβάτιδα του ΟΑΣΘ έκανε τη διαδρομή Κηφισιά-Αριστοτέλους σε…μία ώρα και δέκα λεπτά(!)

Επιβάτιδα του ΟΑΣΘ έκανε τη διαδρομή Κηφισιά-Αριστοτέλους σε…μία ώρα και δέκα λεπτά(!)

2233
SHARE

Τελειωμό δεν έχει η ταλαιπωρία των επιβατών του ΟΑΣΘ, οι οποίοι υπομένουν καθημερινά στις στάσεις των λεωφορείων, με χαμηλές θερμοκρασίες,χωρίς πάντα αποτέλεσμα!

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία επιβάτιδας, η οποία μάταια περίμενε επί μισή ώρα το λεωφορείο της γραμμής 39, στην περιοχή της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί σε άλλη στάση και να φτάσει στην πλατεία Αριστοτέλους με άλλο λεωφορείο, μετά από μία ώρα και δέκα λεπτά!   

Ο Γολγοθάς της νεαρής Θεσσαλονικιάς ξεκίνησε στις 6.35 τοπρωί όταν μετέβη στην στάση Τάσου Ισαάκ, προκειμένου να επιβιβαστεί στο λεωφορείο τηςγραμμής 39,όπως συνηθίζει κάθε ημέρα.  

«Μετά από 15 λεπτά, μπήκα στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ΟΑΣΘ bus προκειμένου να ενημερωθώ από την τηλεματική σε πόση ώρα θα έρθει το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο ‘Κηφισιά-Δικαστήρια’», δήλωσε η παθούσα.

Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή ενημέρωνε για άφιξη του λεωφορείου της γραμμής 39 σε έξι λεπτά, το όχημα δεν έφτασε ποτέ.   

«Μάλιστα, μετά από μισή ώρα, η τηλεματική σταμάτησε να ενημερώνει για την άφιξη του λεωφορείου», σημείωσε η επιβάτης.

Αφού είδε και απόειδε, η νεαρή γυναίκα περπάτησε μέχρι την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, όπου πήρε το λεωφορείο της γραμμής 2Κ ΙΚΕΑ-ΚΤΕΛ «Μακεδονία».

«Έφτασα στη δουλειά μου στις 7.45, ούτε μέχρι τα… Γιαννιτσά να ταξίδευα», δήλωσε σκωπτικά, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει την περιπέτεια της.

LEAVE A REPLY