Wednesday , 24 April 2024

Επιστρέφει η εμποροπανήγυρη Κατερίνης, μετά από δύο χρόνια-Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής για εμπόρους και πωλητές  

Του Γ. Κατσιάνη

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας επιστρέψουν και πάλι οι εμποροπανηγύρεις.

Την αρχή κάνει ο δήμος Κατερίνης, με  την παραδοσιακή εμποροπανήγυρη που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-7 Σεπτεμβρίου στον οικισμό Ανδρομάχη.

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 29 Ιουλίου στο αρμόδιο τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του δήμου Κατερίνης.

Δικαιολογητικά και κόστος

Όσον αφορά τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται μεταξύ άλλων να φέρουν βεβαίωση δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας στις βραχυχρόνιες αγορές, άδειες παραγωγού πωλητή, δραστηριοποίησης στο στάσιμο ή πλανόδιο εμπόριο και χειροτέχνη-καλλιτέχνη, αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και δημοτική ενημερότητα.

Το κόστος συμμετοχής για την μίσθωση χώρου κυμαίνεται από 3-5 ευρώ/τ.μ. ενώ το τίμημα για την χρήση ρεύματος κυμαίνεται μεταξύ 60 και 130 ευρώ κατ’ αποκοπή.

Για περαιτέρω πληροφορίες, δείτε Προκήρυξη για τη Διενέργεια της Παραδοσιακής Εμποροπανήγυρης Κατερίνης 2022 – ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (katerini.gr)   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *