Tuesday , 16 April 2024

Εργαστήρι αγρο-επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη για startups και καινοτόμες επιχειρήσεις από ευρωπαϊκό ερευνητικό κέντρο

Την ευκαιρία να ενδυναμώσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και να αναπτύξουν περαιτέρω το επιχειρηματικό τους μοντέλο, έχουν όσες startups  και καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) του αγροτικού τομέα συμμετάσχουν στο  8ο Agri-Food Masterclass που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13-15 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα τριήμερο εργαστήρι αγρο-επιχειρηματικότητας που διοργανώνει η Ολλανδική Πρεσβεία, σε συνεργασία με το Orange Grove και το OK!Thess.               

Μέσω του 8ου Agri-Food Masterclass παρέχεται η δυνατότητα δικτύωσης αλλά και δραστηριοποίησης των νεοφυών επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.                                                                                                                   

Το εκπαιδευτικό τριήμερο υλοποιείται από το ερευνητικό κέντρο Centre for Value Creation του Wageningen University and Research (CVC-WUR) στην Ολλανδία, το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, στηρίζοντας επιχειρηματίες, επιστήμονες, φοιτητές και startups μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, workshops και προγραμμάτων incubation.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου να υποβάλλουν την αίτηση τους στο http://www.orangegrove.eu/

Να σημειωθεί ότι τo workshop θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΚ!Thess (Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *