Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αρνήθηκε(!) επιδότηση σε πελάτη με λογαριασμούς 100 ευρώ το...

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αρνήθηκε(!) επιδότηση σε πελάτη με λογαριασμούς 100 ευρώ το μήνα

412
SHARE

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αρνήθηκε να δώσει επιδότηση σε πελάτη, ο οποίος είχε κατά μέσο όρο λογαριασμό 100(!) ευρώ το μήνα.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, o πελάτης είχε συμβόλαιο 18μηνης διάρκειας με γνωστή εταιρία, το οποίο λήγει τον Ιανουάριο του 2019.

Όταν λοιπόν απευθύνθηκε σε υποκατάστημα της συγκεκριμένης εταιρείας για να ενημερωθεί σχετικά με το ύψος της επιδότησης που δικαιούται, πληροφορήθηκε ότι δεν δικαιούνταν επιδότηση.

«Μου είπαν μόνο ότι μπορούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο για 18 ή 24 μήνες, με χρέωση αντίστοιχη με εκείνη που είχα μέχρι σήμερα», δήλωσε στο thesseconomy.gr.

Μάλιστα, όταν πρότεινε αντί για το συγκεκριμένο συμβόλαιο να του δώσουν επιδότηση για νέα συσκευή κινητού τηλεφώνου, του απάντησαν ότι θα εξετάσουν το αίτημα του!

«Είμαι πελάτης της συγκεκριμένης εταιρείας εδώ και πέντε χρόνια, με λογαριασμούς που κάποιες φορές υπερέβαιναν και τα 100 ευρώ το μήνα, είναι απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά», τόνισε με έμφαση και δήλωσε ότι θα συνάψει συμβόλαιο με άλλη εταιρεία.

LEAVE A REPLY