ΕΥΑΘ ΑΕ: Νέα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την εξυπηρέτηση των...

ΕΥΑΘ ΑΕ: Νέα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών

628
SHARE

Σε νέα, σύγχρονα γραφεία επί της Αγγελάκη 6 (δίπλα στο ΚΕΠ) θα εξυπηρετεί τους καταναλωτές της η ΕΥΑΘ από τους πρώτους μήνες του 2019!

Στόχος της μετεγκατάστασης είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση και επικοινωνία με τους καταναλωτές σε έναν ενιαίο, εργονομικό χώρο υψηλής αισθητικής και με ταχύτερες διαδικασίες. Ειδικότερα, στο νέο κτίριο της Αγγελάκη θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Καταναλωτών, που αφορούν στο σύνολο των καθημερινών συναλλαγών της ΕΥΑΘ με τους πολίτες, ενώ τα γραφεία διοίκησης θα παραμείνουν στην Εγνατία 127.

Οι συναλλαγές με το κοινό θα συνεχιστούν απρόσκοπτα στην Εγνατία 127 και στην 26ης Οκτωβρίου 26 (υποκατάστημα Βαρδαρίου) μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταφοράς των γραφείων. Το καταναλωτικό κοινό θα ενημερωθεί εγκαίρως, με όλα τα διαθέσιμα μέσα, για την ακριβή ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των νέων γραφείων στην Αγγελάκη.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ικανοποίηση των καταναλωτών παραμένουν ”οδηγός” για τις αποφάσεις της διοίκησης της ΕΥΑΘ ΑΕ».

LEAVE A REPLY