ΕΥΑΘ: Προβλήματα στην υδροδότηση όλης της Θεσσαλονίκης αύριο, Τετάρτη – Λόγω βλάβης...

ΕΥΑΘ: Προβλήματα στην υδροδότηση όλης της Θεσσαλονίκης αύριο, Τετάρτη – Λόγω βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού

854
SHARE

Για προβλήματα στην υδροδότηση όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκη το επόμενο 24ωρο προειδοποιεί με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το βράδυ η ΕΥΑΘ, λόγω σημαντικής βλάβης στην αγωγό της Αραβησσού.

Το θέμα γνωστροποίησε αρχικά από το βήμα του Περιφερειακού Αναπτρυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας ο πρόεδρος της εταιρείας, καθηγητής Γιάννης Κρεστενίτης, ο οποίος ανέφερε ότι σήμερα εντοπίστηκε σημαντική βλάβη στο αντλιοστάσιο της Αραβησσού, η οποία γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί σύντομα, αλλά πιθανώς να προκαλέσει προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια στις 10.15 το βράδυ η ΕΥΑΘ γνωστοποιεί σχετικά ότι: “Λόγω σοβαρής διαρροής στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί τη Θεσσαλονίκη με νερό από τις πηγές Αραβησσού, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης σε όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα εντός του επόμενου 24ώρου. Τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται εντατικά ήδη από το απόγευμα στο σημείο και θα συνεχίσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ παράλληλα γίνονται οι απαραίτητες διευθετήσεις στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, ώστε να υπάρξει καλύτερη κατανομή του διαθέσιμου νερού σε όλες τις περιοχές. Ο κεντρικός αγωγός της Αραβησσού τροφοδοτεί με 80.000 – 90.000 κ.μ. νερού την ημέρα το δίκτυο της Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση τις πρωινές ώρες για την εξέλιξη της βλάβης”.

LEAVE A REPLY