ΕΥΑΘ: Συνάντηση με διοικήσεις ΕΕΘ και ΒΕΘ για τα πρόσφατα προβλήματα στην...

ΕΥΑΘ: Συνάντηση με διοικήσεις ΕΕΘ και ΒΕΘ για τα πρόσφατα προβλήματα στην υδροδότηση

378
SHARE

Την απόσυρση της μήνυσης κατά παντός υπευθύνου, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη διακοπή υδροδότησης λόγω της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μ. Ζορπίδης, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τη διοίκηση της ΕΥΑΘ και τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Α. Καπνοπώλη, στα γραφεία της εταιρείας.

Στη συνάντηση (φωτογραφία) με τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ, καθηγητή Γιάννη Ν. Κρεστενίτη, και τον α’ αντιπρόεδρο, Γιάννη Παπαϊωάννου, συμφωνήθηκε επίσης ότι θα διερευνηθεί από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας το ενδεχόμενο συμβολικής αποζημίωσης των επαγγελματιών – βιοτεχνών, ως ελάχιστη ανταπόδοση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τις ημέρες της βλάβης. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΒΕΘ, ο πρόεδρός του Επιμελητηρίου, Α. Καπνοπώλης τόνισε «την ανάγκη έκπτωσης των λογαριασμών νερού, τουλάχιστον κατά 10%, σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πρόσφατη πολυήμερη διακοπή υδροδότησης της Θεσσαλονίκης, αλλά και τη λήψη μέτρων προκειμένου να μη ζήσουμε εκ νέου, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, το «μαρτύριο της σταγόνας».

Αποφασίστηκε, τέλος, να υπάρχει στενότερη επαφή μεταξύ της ΕΥΑΘ και των δύο επιμελητηρίων και συστηματική ενημέρωση πάνω σε θέματα ευθύνης της εταιρείας που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών.

 

LEAVE A REPLY