Friday , 29 March 2024

Ευρωπαϊκή πρωτιά της Θεσσαλονίκης ως πόλης του γλυκού δια χειρός Μάριου Παπαδόπουλου  

Του Γ. Κατσιάνη

Σε… πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας έχει εξελιχθεί ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (ΒΕΘ), Μάριος Παπαδόπουλος.

Έτσι, μετά τα καθήκοντα του προέδρου της Κριτικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής που διεξήχθη το διάστημα 26-29 Μαρτίου στο Παρίσι, ο κ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει και χρέη αντιπρόεδρου στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Εθνικών Οργανώσεων Αρτοποιείων και Ζαχαροπλαστικής (CEBP).

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ευρωπαίους Συναδέλφους μας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και την ανάδειξη μου στη θέση του Αντιπροέδρου στην CEBP», σημειώνει με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook ο κ. Παπαδόπουλος και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους προέδρους των δύο ελληνικών ομοσπονδιών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΥΚΟΣ και Μιχάλης Μούσιος για την στήριξη τους από την πρώτη στιγμή!!! Η Ελλάδα ψηλά στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!!!».

Οι διεργασίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου του CEBP πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο και η θητεία του κ. Παπαδόπουλου θα είναι τριετής.

Να σημειωθεί ότι πρόεδρος της CEBP αναλαμβάνει ο Γάλλος, Dominique Anract, γενικός γραμματέας ο Ισπανός, Jose Maria Fernandez Del Vallado και μέλη οι Günther Koerffer (Σουηδία), Josef Schrott (Αυστρία) και Daniel Schneider (Γερμανία).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *