Εφαλτήριο για ανάπτυξη το ανακαινισμένο “Lazart Hotel” υπό τη νέα του διοίκηση

Εφαλτήριο για ανάπτυξη το ανακαινισμένο “Lazart Hotel” υπό τη νέα του διοίκηση

612
SHARE

Εφαλτήριο για ανάπτυξη σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα θα αποτελέσει για την Zeus International το ανακαινισμένο πεντάστερο ξενοδοχείο “Lazart” (πρώην «Lazaristes»), του οποίου τα εγκαίνια τελέστηκαν χθες βράδυ και επισήμως.

«Για την Zeus International, το LAZART αποτελεί ένα εφαλτήριο για ανάπτυξη σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, καθώς η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ Χαλκιδικής και Βαλκανίων και ακριβώς λόγω του χαρακτήρα της η πόλη αποτελεί συνδυαστικό προορισμό για επαγγελματικές δραστηριότητες και τουρισμό», ανέφερε σχετικά στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Zeus, κ. Χάρης Σιγανός.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρόεδρος της Hellas Capital Leasing, ιδιοκτήτριας του ακινήτου, κ. Ιορδάνης Αϊβάζης επεσήμανε ότι το LAZART, χάρη στη θέση του, στη γειτονιά της Μονής Λαζαριστών, δίπλα σε έναν πυρήνα πολιτισμού, στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, του Κρατικού Θεάτρου (ΚΘΒΕ) κ.ο.κ.  αποδεικνύει ότι η Θεσσαλονίκη μπορεί να αποτελέσει προορισμό καλλιτεχνικό και πολιτισμικό, εκτός από γαστριμαργικό.

Η Zeus International έχει αναλάβει τη διαχείριση του Lazart για την επόμενη δεκαετία από την εταιρεία χρηματοδοτικών μισθώσεων Hellas Capital, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την αμερικανική πολυεθνική Wyndham Hotel Group. Η  συνεργασία της Zeus International μ την Wyndham περιλαμβάνει την ένταξη στο δίκτυο της Wyndham συνολικά 20 ξενοδοχείων εντός δεκαετίας στη Βαλκανική. Η επένδυση για την ανακαίνιση του “Lazart” ήταν της τάξης του 1 εκατ.ευρώ.

Το πλήθος των προσκελημένων υποδέχθηκαν ζεστά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, κ. Χάρης Σιγανός, και η διευθύντρια του ξενοδοχείου, κα. Νόπη Σαββίδου.

LEAVE A REPLY