Εύσημα Μανδρίνου σε Τζιτζικώστα για την προβολή της Θεσσαλονίκης μέσω του Οργανισμού...

Εύσημα Μανδρίνου σε Τζιτζικώστα για την προβολή της Θεσσαλονίκης μέσω του Οργανισμού Τουρισμού

1070
SHARE

Το εγκώμιο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα έπλεξε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), Ανδρέας Μανδρίνος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού  Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».

Αφορμή στάθηκαν οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο κ. Τζιτζικώστας για τη διεθνή προβολή της πόλης, μέσω του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ).

«Είμαστε μπροστά σε μια ιστορική αλλαγή σελίδας στην τουριστική προβολή της πόλης, η οποία έχει ονοματεπώνυμο και ονομάζεται Απόστολος Τζιτζικώστας», τόνισε ο κ. Μανδρίνος και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του ρόλου του ΟΤΘ.

«Την υλοποίηση τους ανέλαβε η (πρόεδρος του φορέα και) αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου που σε εύλογο χρονικό διάστημα, επανέφερε το κύρος και την αξιοπιστία στο διοικητικό συμβούλιο, το ενίσχυσε με την παρουσία νομικής συμβούλου και φτάσαμε στο επόμενο βήμα, να ανατεθεί από το δ.σ. ο προγραμματισμός του μάρκετινγκ και της υλοποίησης των δράσεων σε επαγγελματία (σ.σ. πρώην υπεύθυνη μάρκετινγκ της Ένωσης Ξενοδόχων, Χρύσα Σαραβέλου)», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΞΘ.

Αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση της Θεσσαλονίκης, ο κ.Μανδρίνος υποστήριξε πως αν και η περασμένη χρονιά ήταν καλή, το 2018 ξεκίνησε με προβλήματα.

«Ο Ιανουάριος ήταν καταστροφικός καθώς η πληρότητα έκλεισε με -1%», σημείωσε και απέδωσε το φαινόμενο  στα προβλήματα που καταγράφηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

«Το άσχημο δεν είναι η πτώση αλλά η δυσφήμιση που έχει υποστεί ο τουρισμός της πόλης», υπογράμμισε ο κ. Μανδρίνος.

LEAVE A REPLY