Ηλίας Ζάχαρης:”Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να παραχωρούνται δωρεάν στις ομάδες του...

Ηλίας Ζάχαρης:”Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να παραχωρούνται δωρεάν στις ομάδες του δήμου Νεάπολης-Συκεών”

462
SHARE

Την θέση  ότι οι δημοτικοί χώροι άθλησης θα πρέπει να παραχωρούνται δωρεάν στις αθλητικές ομάδες του δήμου, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε ενόψει του 4ου Λαϊκού Δρόμου «Παναγιώτης Αφαλής», ο οποίος διοργανώνεται την Κυριακή 7 Απριλίου, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα των άλλων  δήμων και να μην χρεώνει τα αθλητικά σωματεία.

«Δεν έχει σημασία η χαμηλή χρέωση, σημασία έχει ότι ο δήμος πρέπει να δείξει στα σωματεία ότι κάνει κάτι για να τα βοηθήσει», σημείωσε ο κ. Ζάχαρης και επισήμανε ότι οι άνθρωποι του αθλητισμού, «πρέπει να αποτελούν συμβουλευτικό σώμα για τη δημοτική αρχή και όχι να καλούνται για να συνεισφέρουν στην ενίσχυση των συμμετοχών».                                                                                                                                Ως πρόεδρος του ΕΑΣ Αλέξανδρος Συκεών, ο κ. Ζάχαρης υπογράμμισε ότι «τέτοιου είδους εκδηλώσεις», όπως ο Λαϊκός Δρόμος, «θα πρέπει να διακρίνονται για την εξωστρέφεια τους» και υποστήριξε πως στη σύσκεψη «έπρεπε να είχαν κληθεί και άλλοι φορείς, όπως όμοροι δήμοι και η περιφέρεια να συμμετέχουν για να ενισχυθεί η ίδια η διοργάνωση».

LEAVE A REPLY