Ηλίας Ζάχαρης: «Ο Δανιηλίδης ιδιωτικοποίησε την αστυνόμευση»

Ηλίας Ζάχαρης: «Ο Δανιηλίδης ιδιωτικοποίησε την αστυνόμευση»

454
SHARE

Νέες βολές σε βάρος της δημοτικής αρχής για το έλλειμμα ασφάλειας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Ζάχαρης.

Αφορμή  στάθηκε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού του δήμου, με τίτλο  «Φτάνει πιά! Αστυνόμευση τώρα».                                                                                   

«Είναι θράσος να ζητά (ο δήμαρχος) αστυνόμευση όταν στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 έδινε πολιτική κάλυψη στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι υποστηρίζει τις συγχωνεύσεις», τονίζει ο κ. Ζάχαρης και κατηγόρησε την διοίκηση του δήμου ότι από το 2014 έχει ιδιωτικοποιήσει την αστυνόμευση των εγκαταστάσεων του δήμου, «έχοντας διαθέσει 308.000 ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης».

«Ο κ. Δανιηλίδης κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι οι υπηρεσίες φύλαξης που έχει αναθέσει από το 2014 διευκόλυναν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην κατάργηση του τμήματος στη Νεάπολη αλλά και επιβάρυναν την καθημερινότητα των δεκάδων επιχειρήσεων της Νεάπολης, όπως και της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως που κατέφυγαν υποχρεωτικά στις λύσεις των ιδιωτικών εταιρειών», υπογράμμισε ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνική Συνεργασία» και υπογράμμισε πως «η ασφάλεια αποτελεί δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση των αρχών».

Τέλος, ο κ.Ζάχαρης υπογράμμισε την ανάγκη να επαναλειτουργήσει το Αστυνομικό τμήμα στη Νεάπολη και να λειτουργήσει μονάδα άμεσης επέμβασης στα Πεύκα.

LEAVE A REPLY