Ηλίας Ζάχαρης: “Ποιος πληρώνει την προπαγάνδα του κ. Δανιηλίδη;”

Ηλίας Ζάχαρης: “Ποιος πληρώνει την προπαγάνδα του κ. Δανιηλίδη;”

391
SHARE

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος της δημοτικής αρχής για τον τρόπο με το οποίο χρησιμοποιεί το περιοδικό του δήμου, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Ζάχαρης.

Όπως καταγγέλλει, το μηνιαίο περιοδικό του δήμου περιέχει “30 φωτογραφίες του δημάρχου, Σίμου Δανιηλίδη, έχει επίκαιρα θέματα, όπως είναι, μεταξύ άλλων, ο φωτισμός των Χριστουγέννων (δύο θέματα), ο παγετός των Πρωτοχρονιάς (τότε που τρεις ημέρες δεν μπορούσαμε να βγούμε από τα σπίτια μας), ο αγιασμός των υδάτων που δεν έγινε (φωτογραφία στην πισίνα)”.

Όσον αφορά την θεματολογία, ο κ. Ζάχαρης χαρακτηρίζει “συναρπαστικά” τα θέματα, με τίτλους “ο δήμαρχος Σίμος οδηγός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ο δήμαρχος Σίμος οραματιστής στον χώρο της υγείας (4σελιδη εισήγηση στην ΚΕΔΕ), ο δήμαρχος Σίμος προστάτης των προσφύγων, ο δήμαρχος Σίμος κάνει εξωτερική πολιτική (ταξίδι στην Ιταλία)” και πολλά άλλα ενώ σημειώνει πως στη σελίδα της διοικούσας παράταξης, ο κ. Δανιηλίδης “δεν απαντάει σε όσα του καταλογίσαμε, τα οποία άλλωστε δεν δημοσιεύει. Άλλωστε δεν μας κάλεσε να γράψουμε”.

Επιπλέον, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Κοινωνική Συνεργασία” καλεί τη δημοτική αρχή να απαντήσει πόσο κοστίζει η έκδοση του περιοδικού. “Το έντυπο είναι ιδιοκτησία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεάπολης – Συκεών, είναι πολυτελής έκδοση και διανέμεται δωρεάν. Ο δήμαρχος έχει πει ότι δεν χρηματοδοτείται από το Δημοτικούς πόρους. Έχει δύο διαφημίσεις και αυτές τεχνικών εταιρειών αλλά όλοι γνωρίζουν ότι έντυπο 64 σελίδων με δύο διαφημίσεις δεν βγαίνει οικονομικά. Πόσο κοστίζει το περιοδικό και ποιος πληρώνει την προπαγάνδα του κ.Δανιηλίδη;”, καταλήγει ο κ. Ζάχαρης.

LEAVE A REPLY