Η ακαταλληλότητα του οδικού δικτύου(!) σταμάτησε την επένδυση γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ...

Η ακαταλληλότητα του οδικού δικτύου(!) σταμάτησε την επένδυση γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής

995
SHARE

«Φρένο» στην επένδυση γνωστής γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, βάζει απόφαση του δήμου Νέας Προποντίδας.

Όπως αποκαλύπτει η thesseconomy.gr, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου  δεν έγινε δεκτή η αίτηση της εταιρείας για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης υπεραγοράς τροφίμων «με συνολική κάλυψη 2.444,85 τ.μ. και δόμηση 2.258,37 τ.μ.»

Ο λόγος είναι ότι «δεν υπάρχει θετική γνωμοδότηση για την καταλληλότητα του οδικού δικτύου και των λοιπών έργων υποδομής και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τις μετακινήσεις», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. απόφαση 541/2017 του δημοτικού συμβουλίου.

«Όπως προκύπτει από την προσωρινή απαλλαγή κυκλοφοριακής σύνδεσης που μας κατατέθηκε, η προσπέλαση στην υπεραγορά θα γίνεται μέσω του αγροτικού δρόμου όπου σε προαναφερόμενο έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών αναφέρεται ότι: ‘όπως φαίνεται από το χάρτη οριστικής διανομής έτους 1930 του αγροκτήματος Ν. Μουδανιών του υπουργείου Γεωργίας, το οδικό αγροτικό δίκτυο που είναι όμορο της εγκατάστασης, έχει πλάτος 2,50 μέτρα’)», σημειώνεται στη σχετική απόφαση.

LEAVE A REPLY