Η απήχηση του Γιάννη Βαλερή στην κοινωνία της Βόλβης προβληματίζει τη διοίκηση...

Η απήχηση του Γιάννη Βαλερή στην κοινωνία της Βόλβης προβληματίζει τη διοίκηση του δήμου

2029
SHARE

Πρόσκληση στους νέους και τις νέες του δήμου Βόλβης να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Βαλερής.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Βαλερής καλεί τους νέους να ενταχθούν στο συνδυασμό «Τα πάντα για τη Βόλβη» «για να κάνουμε την υπέρβαση στο δήμο μας, στο πλαίσιο της ισονομίας, της δημοκρατίας, της φιλοπατρίας, της αξιοπρέπειας και προπάντων της αξιοκρατίας».

Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης τονίζει πως ο συνδυασμός του αποτελείται από «άφθαρτους ανθρώπους», σημειώνοντας πως «οι άνθρωποι μπορούν να ονειρεύονται, ωστόσο μόνο οι δυνατές ομάδες μπορούν να δημιουργούν».

O «πονοκέφαλος» του Δ. Λιάμα

Αν και πρωτοεμφανιζόμενος στην αυτοδιοικητική σκηνή, ο κ.Βαλερής φέρεται να αποτελεί τον βασικό αντίπαλο του δημάρχου Βόλβης, Δ. Λιάμα, λόγω της υψηλής δημοφιλίας που έχει ο «γιατρός» σε διάφορες περιοχές του δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η εντολή που φέρεται να έχει δώσει ο κ. Λιάμας σε συνεργάτες του να προτείνουν τρόπους «αναχαίτισης» της απήχησης Βαλερή στην τοπική κοινωνία.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τα πάντα για τη Βόλβη» συνεχίζει να «οργώνει» τις περιοχές του δήμου Βόλβης.

Μάλιστα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, επισκέφτηκε τα Στεφανινά, τα Βρασνά και τον Μελισσουργό.

LEAVE A REPLY