“Η επόμενη μέρα στη Μαγνησία και στην Ελλάδα” – Στη ΔΕΘ το...

“Η επόμενη μέρα στη Μαγνησία και στην Ελλάδα” – Στη ΔΕΘ το Σάββατο στο συνεδριακό κέντρο “Ν. Γερμανός”

790
SHARE

Με αφορμή την κυκλοφορία της ειδικής έκδοσης «Η επόμενη μέρα στη Μαγνησία και στην Ελλάδα» που θα διανεμηθεί στην εφετινή 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σε συνεργασία του Ομίλου Καρεκλίδη με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, διοργανώνεται εκδήλωση – συζήτηση το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» στον χώρο της HELEXPO.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η ειδική έκδοση που φιλοξενεί άρθρα και απόψεις πολιτικών, ακαδημαϊκών και τεχνοκρατών για τη μετά τα μνημόνια εποχή.

Παράλληλα θα γίνει συζήτηση για το ίδιο θέμα, ενώ σύντομες παρεμβάσεις θα γίνουν από την Υφυπουργό Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον Επ. Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Παναγιώτου και τον Γραμματέα Νεοφυούς, Καινοτόμου και Νεανικής Επιχειρηματικότητας του ΚΙΝΑΛ κ. Παναγιώτη Βλάχο και τον Λέκτορα Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι κ. Κωνσταντίνο Μουτσιάνα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Αρχιμήδης – Δημήτρης Καρεκλίδης, δημοσιογράφος και Εκδότης της Εφημερίδας «Μαγνησία».

LEAVE A REPLY