Η Κρι Κρι στους «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας»

Η Κρι Κρι στους «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας»

728
SHARE

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι αναδείχθηκε ως πρωταγωνιστής του κλάδου «Γαλακτοκομικών προϊόντων», διάκριση που έλαβε στο πλαίσιο των βραβείων «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας».
Η Marketing Director της Κρι Κρι, Τζελίνα Κουκουμέλη, η οποία και παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο του ΙΕΛΚΑ, Γιώργο Μαχαίρα (φωτογραφία), δήλωσε: «Η ανάδειξη της ΚριΚρι ως μιας εταιρείας εκ των πρωταγωνιστών της ελληνικής οικονομίας είναι εξαιρετικά τιμητική και έρχεται ως συνέχεια μιας εξαιρετικής πορείας μας, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της ίδιας της αγοράς και συνάμα μια απόδειξη της εμπιστοσύνης του ελληνικού καταναλωτικού κοινού στην εταιρεία, που προάγει το 100% Ελληνικό γάλα και την αυθεντική, παραδοσιακή γεύση σε όλα τα προϊόντα της».

Οι «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας» είναι μια διοργάνωση θεσμός της αγοράς, που έλαβε χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά από την Direction Business Network και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την οικονομία της χώρας και συμβάλλουν έμπρακτα στην ανάπτυξή της. Κριτήρια της βράβευσης συναποτελούν τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς του 2016, ο κύκλος εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα.

LEAVE A REPLY