Η “Ονειρούπολη Δράμας” υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα στην Πλατεία Αριστοτέλους – Χριστουγεννιάτικη...

Η “Ονειρούπολη Δράμας” υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα στην Πλατεία Αριστοτέλους – Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή (4 Νοεμβρίου) στις 11 π.μ.

966
SHARE

“Βάζει τα γυαλιά” στη Θεσσαλονίκη η Δράμα, όσον αφορά τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις και στολισμό στον κεντρικό Δήμο, καθώς η Ονειρούπολη Δράμας κάνει την πρώτη της εκδήλωση προβολής, με αφορμή και τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας της, με μια μεγάλη γιορτή σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους!!

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Ονειρούπολη Δράμας… Η πρώτη και μεγαλύτερη, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελλάδος, συμπληρώνει 15 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με απίθανες γλυκές εκπλήξεις!

Η σκανταλιάρικη παρέα της Ονειρούπολης στέλνει από τη Θεσσαλονίκη το πρώτο μήνυμα ότι τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά…

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στις 11:00, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ένα απίθανο happening, νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι και φυσικά  δεκάδες πανέμορφες Αγιοβασιλίνες μεταφέρουν το γιορτινό κλίμα της Ονειρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Η πιο ονειρεμένη πόλη του κόσμου, η Ονειρούπολη της Δράμας ανοίγει και φέτος τις πύλες της στην κεντρική πλατεία της Δράμας και στον Δημοτικό Κήπο από τις 4 Δεκεμβρίου 2018 έως 2 Ιανουαρίου 2019,  για το πιο γλυκό ταξίδι στη μαγική γιορτή των Χριστουγέννων!!!

Οι παραμυθένιοι ήρωες δημιουργούν έναν εορταστικό κόσμο που μυρίζει καραμέλες, φρεσκοψημένα μπισκότα, σοκολάτες, μαλλί της γριάς και ζαχαρωτά!

Με πολλές και ανανεωμένες δράσεις, όλες δωρεάν μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στα πιο γλυκά Χριστούγεννα!

Τηλ. επικ. 25210 70097
e-mail: info@oneiroupoli-dramas.gr
Web: www.oneiroupoli-dramas.gr

«Ονειρούπολη Δράμας – Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!!!»

 

 

LEAVE A REPLY