Friday , 19 April 2024

Η MC CHARGERS παρουσιάζει το νέο σταθμό φόρτισης ORION MIDI

Ένα νέο προϊόν της σειράς ORION παρουσιάζει σήμερα η MC CHARGERS, η πρώτη ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.  

Πρόκειται για το νέο σταθμό φόρτισης ημιδημόσιας/επαγγελματικής χρήσης ORION midi, ισχύος 7kW και 22kW. 

Ο νέος φορτιστής ORION midi είναι ιδανικός για την εγκατάσταση σε χώρους εργασίας, εστίασης, στάθμευσης και ξενοδοχεία καθώς διαθέτει μεταλλικό περίβλημα, ενσωματωμένο MID μετρητή ενέργειας, έχει πολύ μικρό μέγεθος και εύκολη τοποθέτηση.

Ο ORION midi κατασκευάζεται στα 7kW και 22kW, διαθέτει ως μέσο προστασίας συσκευή υπολειπόμενου ρεύματος και αισθητήρα διαρροής ρεύματος RCD Type A + DC leakage 6mA, μειώνοντας το κόστος εγκατάστασης. 

Ο νέος σταθμός φόρτισης διατίθενται σε δύο εκδόσεις, με ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης 5m με ακροφύσιο Type 2 και με πρίζα φόρτισης Type 2.Η διαχείριση από τον χρήστη γίνεται μέσω RFID ή εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (phone app) ενώ παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης μέσω WIFI, Ethernet ή GSM, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σύνδεσης που μπορεί να προκύψουν σε μια εγκατάσταση.

Η διαχείριση μέσω του phone app της MC-CHARGERS, επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει την ισχύ του φορτιστή ανά πάσα στιγμή, αποφεύγοντας διακοπές λόγω υπερβολικών φορτίων στο κτίριο και συμβάλλοντας στην ενίσχυση της καλύτερης ενεργειακής διαχείρισης και εξοικονόμησης.

Η γκάμα των προϊόντων της σειράς ORION, καλύπτει τόσο οικιακές όσο και επαγγελματικές ανάγκες (DC από 60kW ως 240kW). 

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το νέο μας προϊόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.mc-chargers.com ή να τηλεφωνήσουν στο 2316 020047.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *