Η Olympia Electronics Α.Ε. στην έκθεση ELEC-TEC 2018

Η Olympia Electronics Α.Ε. στην έκθεση ELEC-TEC 2018

1166
SHARE

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., της μεγαλύτερης αμιγώς ελληνικής παραγωγικής μονάδας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού και πολλαπλές συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, στην 2η Διεθνή Έκθεση ELEC-TEC 2018, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.) Παιανίας.

Η έκθεση ELEC- TEC 2018, με διεθνή χαρακτήρα και σύγχρονη θεματολογία, κατάφερε να προσελκύσει κορυφαίες επιχειρήσεις από τον  κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού ασφαλείας. Το περίπτερο Β1 της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επισκέφτηκαν έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χρήση των προϊόντων  της εταιρείας, που διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις των έγκριτων αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών εργαστηρίων.

Πολύ σημαντική ήταν και η εκδήλωση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του M.E.C., την Παρασκευή 23/02/2018 με τίτλο: «Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας: Ασύρματα δίκτυα – Κεντρικά Συστήματα Ελέγχου Φωτισμού ασφαλείας – Διευθυνσιοδοτούμενη Πυρανίχνευση», και ομιλητές τον Επικεφαλή του Υποκ/ματος Αθηνών, κ. Γρηγόρη Καπάτο και την Ηλεκ/γο – Μηχανικό, κ. Άννα Δασκαλάκη, οι οποίοι παρουσίασαν τα σχετικά προϊόντα και έδωσαν λύσεις & ιδέες στους συνέδρους.

Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της, κ. Νικόλαος Λακασάς, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, κ. Δημήτριος Λακασάς και κ. Διονύσιος Λακασάς, ο Εμπορικός Διευθυντής – κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, ο Διευθυντής του Υποκ/ματος Αθηνών – κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, όλο το προσωπικό του Υποκ/ματος της Αθήνας, το Τμήμα Πωλήσεων και το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας. Η ELEC-TEC 2018 διοργανώθηκε από την Τ-PRESS  και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για την πορεία του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ήταν χάλκινος χορηγός της εκδήλωσης, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την έμπρακτη υποστήριξή της  σε τέτοιες εκδηλώσεις, που σκοπό έχουν την ανάδειξη και την εξέλιξη του κλάδου.

 

LEAVE A REPLY