Sunday , 17 May 2026

Η Olympia Electronics στη διεθνή έκθεση SEA ASIA 2019

Για δεύτερη συνεχή χρονιά,η εταιρία Olympia Electronics μέσω του cluster WIMA+HEMEXPO συμμετείχε στη διεθνή έκθεση SEA ASIA, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-11 Απριλίου στο Marina Bay Sands της Σιγκαπούρης.

Στην μεγαλύτερη έκθεση της Ασίας, την Olympia Electronics εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Νίκος Αρβανιτίδης και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Λακασάς, οι οποίοι παρουσίασαν τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας και την εφαρμογή τους στο χώρο της ναυτιλίας.

Η Olympia Electronics, μέσω των WIMA+HEMEXPO και σε συνδυασμό με την βαθιά παράδοση και γνώση της χώρας μας στην καινοτομία, επιχειρεί να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά της ναυτιλίας.

Να σημειωθεί ότι η Σιγκαπούρη αποτελεί πολύ σημαντικό ναυτιλιακό κόμβο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την προσέλκυση δεκάδων εταιριών στη διεθνή έκθεση.

Check Also

Απόψε ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2026 – Τί ώρα -Σε ποιες θέσεις εμφανίζονται Ελλάδα και Κύπρος – Τα προγνωστικά

Ανοίγει απόψε, Σάββατο 16 Μαΐου, στις 22.00 μ.μ. η αυλαία του 70ού τελικού της Eurovision …