Wednesday , 24 April 2024

Θα απολογηθεί τη Δευτέρα η 33χρονη “Μήδεια” της Πάτρας – Αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την προσαγωγή της στην ανακρίτρια

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την ανακρίτρια, η οποία της διόρισε συνήγορο από τη λίστα δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, αφού ο μέχρι πρότινος συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε όταν της ασκήθηκε δίωξη.

Η 33χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ διερευνώνται και οι θάνατοι των άλλων δυο παιδιών της που είχαν προηγηθεί, μεταφέρθηκε τόσο κατά την προσέλευση της στην ανακρίτρια, όσο και κατά την αναχώρησή της υπό ισχυρότατη αστυνομική δύναμη στα αυτοκίνητα της αστυνομίας και μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Φορώντας μαύρο μπουφάν, αλεξίσφαιρο και κουκούλα για να κρύβει το πρόσωπό της, οδηγήθηκε αρχικά στο κτήριο 16 στον εισαγγελέα και κατόπιν στο κτήριο 9 στην ανακρίτρια. Κατά την προσαγωγή της δέχτηκε έντονες φραστικές επιθέσεις από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να την γιουχάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η κατηγορούμενη δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση των ανδρών της Ασφάλειας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ούτε στις αντίστοιχες ερωτήσεις για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της, παρέμενε ανέκφραστη και αρνείται κάθε εμπλοκή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *