Θερμή υποδοχή της πρώτης πτήσης Ντόχα (πρωτεύουσα Κατάρ) – Θεσσαλονίκη από την...

Θερμή υποδοχή της πρώτης πτήσης Ντόχα (πρωτεύουσα Κατάρ) – Θεσσαλονίκη από την Qatar Airways, στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

886
SHARE

Τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχας (πρωτεύουσα του Κατάρ) και Θεσσαλονίκης με αεροσκάφος Airbus A320 πραγματοποιεί από σήμερα η Qatar Airways, με προοπτική εξέλιξής της σε καθημερινή σύνδεση.

Η πρώτη πτήση από τη Ντόχα έγινε δεκτή σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε εορταστικό κλίμα και παρουσία ανωτέρων διοικητικών στελεχών της Fraport Greece – συγκεκριμένα παρέστησαν ο γενικός διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης, Γιώργος Βήλος και ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων Γιάννης Παπάζογλου – όπως και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, Γιώργου Θάνου.

«Με τη σύνδεση Ντόχα-Θεσσαλονίκη το αεροδρόμιο Μακεδονία ανοίγει στη διεθνή αγορά. Μέσω Ντόχας, η Qatar θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα με προορισμούς σε Αυστραλία και Ασία και πιο συγκεκριμένα με Κίνα και Ιαπωνία», τονισε σε δηλώσεις του ο κ.Βήλος, επισημαίνοντας επίσης πως η εν λόγω πτήση  έχει τουριστικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Το πρώτο δρομολόγιο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, είχε πληρότητα 90% και στόχος σύμφωνα πάμντοτεμε τον κ.Βήλο είναι η πτήση Ντόχα-Θεσσαλονίκη να γίνει καθημερινή.

 

LEAVE A REPLY