Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται τα έργα σε Περιφερειακή και επί της οδού Λαγκαδά

Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται τα έργα σε Περιφερειακή και επί της οδού Λαγκαδά

1705
SHARE
Θεσ/νίκη: Έργα στην Περιφερειακή και την Επαρχιακή Οδό 3

Με υπομονή θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» και την επόμενη εβδομάδα οι οδηγοί οχημάτων καθώς η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει προγραμματίσει εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και επί της οδού Λαγκαδά, με αποτέλεσμα να περιορίζονται οι διαθέσιμες λωρίδες κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

-Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) και του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 π.μ.

-Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και του ανισόπεδου κόμβου Κ12 με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 06:00 π.μ.

-Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά και του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 π.μ.

-Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου και της Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 π.μ.

LEAVE A REPLY