Thursday , 25 April 2024

Θεσσαλονίκη: Εορταστικά γεύματα σε 750 ευπαθείς πολίτες για το Πάσχα

Ενόψει του Πάσχα ο δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρει συνολικά 750 εορταστικά γεύματα σε πακέτο σε οικονομικά αδύναμους πολίτες. Η διανομή θα γίνει σήμερα Μεγάλο Σάββατο,15 Απριλίου, στις 12.30 μετά το μεσημέρι, στους έξι χώρους διανομής των συσσιτίων.

Πάσχα και για τους άστεγους
Επίσης οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης λαμβάνουν ειδική μέριμνα και για τους αστέγους της πόλης. Για το λόγο αυτό, την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2023, θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους των Δομών Αστεγίας 170 μερίδες εορταστικού γεύματος σε πακέτο. Τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί γεύμα σε εορταστικό περιβάλλον στο Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων για 150 αστέγους ωφελούμενους της Δομής. Την Κυριακή του Θωμά, 23 Απριλίου, θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους των Δομών Αστεγίας 170 μερίδες εορταστικού γεύματος σε πακέτο.

Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Επίσης για τις γιορτές του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης η μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου. Στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν σακούλες με κοτόπουλο, λάδι, είδη βασικών αναγκών, φρούτα, λαχανικά, αναψυκτικά και παιχνίδια για τα παιδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *