Tuesday , 23 April 2024

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους σήμερα εργαζόμενοι σε φροντιστήρια – Σιωπηρή διαμαρτυρία για την τραγωδία των Τεμπών- Χωρίς αστικά για 5 ώρες την Πέμπτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για τις τις 12:30 μετά το μεσημέρι οι εργαζόμενοι σε φροντιστήρια έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Φροντιστηρίων Βορείου Ελλάδος, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου στο κέντρο της πόλης.
Σήμερα στις 21:00 το βράδυ Κύπριοι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν σιωπηρή συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους. Με τον τρόπο αυτό διαμαρτύρονται για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Πέντε ώρες χωρίς αστικά
Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνουν οι Θεσσαλονικείς την Πέμπτη, 6 Απριλίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έχουν εξαγγείλει πεντάωρη στάση εργασίας, Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ τα δρομολόγια δεν θα γίνονται ούτε με προσωπικό ασφαλείας. Επισημαίνει ότι «η συνεχιζόμενη απαξίωση της συγκοινωνίας στην πόλη μας έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους σε αυτήν αλλά και το επιβατικό κοινό της πόλης μας που παραμένει αποδέκτης της αδιαφορίας διαχρονικά των κυβερνήσεων και υφίσταται καθημερινά αφάνταστη ταλαιπωρία από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *