Θεσσαλονικιά περιμένει εδώ και 10(!) ημέρες να της επιστραφεί η προκαταβολή για...

Θεσσαλονικιά περιμένει εδώ και 10(!) ημέρες να της επιστραφεί η προκαταβολή για εκδρομή που δεν έγινε

3485
SHARE

Τελειωμό δεν έχει ο… Γολγοθάς για νεαρή Θεσσαλονικιά, η οποία εδώ και 10 ημέρες περιμένει την επιστροφή χρημάτων από τράπεζα για εκδρομή που δεν έγινε!

Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη γυναίκα απευθύνθηκε σε γνωστό τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης για να ενημερωθεί σχετικά με την πραγματοποίηση εκδρομής στην Κέρκυρα, την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Έτσι λοιπόν, κατέβαλε το 30% του ποσού, ως προκαταβολή στο τουριστικό γραφείο, προκειμένου να  «κλειδώσει» την συμμετοχή της στην εκδρομή.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, οι ιθύνοντες του γραφείου ενημέρωσαν τηλεφωνικά τη νεαρή ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στην Κέρκυρα, λόγω μη κάλυψης του απαιτούμενου αριθμού των θέσεων.

Όταν η γυναίκα ρώτησε για το πότε θα της επιστραφούν τα χρήματα που προκατέβαλλε, υπάλληλος του τουριστικού γραφείου της απάντησε ότι έχουν μεταφερθεί, μέσω τραπέζης στο λογαριασμό της.

Μέχρι σήμερα, όμως, η άτυχη γυναίκα δεν έχει δει ούτε ένα ευρώ στο λογαριασμό από τα χρήματα που κατέβαλλε ως προκαταβολή στο τουριστικό γραφείο και αναμένει το…πράσινο φως της τράπεζας.

LEAVE A REPLY