Θεσ/νίκη: Εκδήλωση για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια

Θεσ/νίκη: Εκδήλωση για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια

354
SHARE

Η ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στα Βαλκάνια θα βρεθεί στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης, που διοργανώνουν ο Οργανισμός Enterprise Greece και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος). Σκοπός της είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για τις συνθήκες και τις απαιτήσεις των αγορών των Βαλκανίων και τις ευκαιρίες εξαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών.
Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι στελέχη των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των πρεσβειών της Ελλάδας στις χώρες: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη και πΓΔΜ.
Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, θα υπάρχει η δυνατότητα 10λεπτων κατ’ ιδίαν συναντήσεων με τους εκπροσώπους των Γραφείων ΟΕΥ.
Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εκδήλωση, πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την on-line δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019. Σημειώνεται ότι στις συναντήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370.132.

LEAVE A REPLY