Θεσ/νίκη: Εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Ν. Αφρική

Θεσ/νίκη: Εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Ν. Αφρική

416
SHARE

Οι εξαγωγές και οι επενδύσεις στη Νότια Αφρική θα βρεθούν στο επίκεντρο εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) την Τρίτη 8 Μαϊου. στις 5 το απόγευμα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για την πορεία της οικονομίας της Νοτίου Αφρικής, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τις διαδικασίες, τους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εξαγωγές, τις εμπορικές και επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει και τις περαιτέρω προοπτικές, τις οποίες παρουσιάζει.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρέσβης της Νοτίου Αφρικής στην Αθήνα, Marthinus Van Schalkwyk και ο κ. Αντώνης Μαυρίδης, σύμβουλος της Πρεσβείας.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, μπορούν να ενημερωθούν από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132, καθώς και από την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, (www.ebeth.gr), σε ομότιτλη καταχώριση.

LEAVE A REPLY