Θεσ/νίκη: Ενημέρωση για το επιχειρηματικό περιβάλλον στη Σλοβακία

Θεσ/νίκη: Ενημέρωση για το επιχειρηματικό περιβάλλον στη Σλοβακία

392
SHARE

Η προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων με τη Σλοβακία βρίσκεται στο επίκεντρο της εκδήλωσης «Business Roadshow στην Θεσσαλονίκη» που διοργανώνει η Πρεσβεία της Σλοβακίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων και Εμπορίου της Σλοβακίας, την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η αναλυτική ενημέρωση για το επιχειρηματικό περιβάλλον της Σλοβακίας και των αναπτυσσόμενων κλάδων της οικονομίας της και η δημιουργία ευκαιριών για συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Σλοβάκων επιχειρηματιών, προκειμένου να επεκταθούν σε νέες αγορές.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσουν Β2Β συναντήσεις με τους εκπροσώπους του ανωτέρω Οργανισμού. Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα και η συμμετοχή σ’ αυτήν είναι δωρεάν, μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, (www.ebeth.gr), σε ομότιτλη καταχώριση, καθώς και από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.

LEAVE A REPLY