Θεσ/νίκη: Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή και την επαρχιακή Πυλαίας- Πανοράματος

Θεσ/νίκη: Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή και την επαρχιακή Πυλαίας- Πανοράματος

453
SHARE
Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 ως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) του ανισόπεδου κόμβου Επταπυργίου καθώς και των συνδετικών του κλάδων και προς τις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης τις 9:00 π.μ.

Εργασίες στην επαρχιακή οδό Πυλαίας- Πανοράματος
Επίσης, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν και στην επαρχιακή οδό Πυλαίας- Πανοράματος από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:
α. Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε ιστούς οδοφωτισμού.
β. Εργασίες αντικατάστασης βραχυκυκλωμάτων του δικτύου οδικού ηλεκτροφωτισμού.
γ. Εργασίες συντήρησης ηλεκτρολογικών πινάκων οδικού ηλεκτροφωτισμού.

Οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης τις 7:00 π.μ. και ώρα λήξης τις 7:00 μ.μ.

LEAVE A REPLY