Θεσ/νίκη: «Χειροπέδες» σε δυο αδέλφια για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

Θεσ/νίκη: «Χειροπέδες» σε δυο αδέλφια για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών

1018
SHARE
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία είχε η Ελληνική Αστυνομία στο «μέτωπο» της διακίνησης ναρκωτικών. Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνέλαβαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο αδέλφια (υπήκοοι Αλβανίας) ηλικίας 23 και 25 ετών, για διακίνηση κάνναβης. Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δύο διαφορετικά οχήματα και να μεταφέρουν συνολικά 10 κιλά και 640 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 25 κιλά και 631 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: -ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 249 γραμμαρίων, -ένα πιστόλι με 2 φυσίγγια και γεμιστήρα, -τρεις σιδερογροθιές, -μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 38 κιλά και 520 γραμμάρια κάνναβης!

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία είχε η Ελληνική Αστυνομία στο «μέτωπο» της διακίνησης ναρκωτικών. Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνέλαβαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο αδέλφια (υπήκοοι Αλβανίας) ηλικίας 23 και 25 ετών, για διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δύο διαφορετικά οχήματα και να μεταφέρουν συνολικά 10 κιλά και 640 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 25 κιλά και 631 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 249 γραμμαρίων,
-ένα πιστόλι με 2 φυσίγγια και γεμιστήρα,
-τρεις σιδερογροθιές,
-μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 38 κιλά και 520 γραμμάρια κάνναβης!

LEAVE A REPLY