Θ. Καράογλου:” Ο κ. Τσίπρας κάνει πολιτική κλέβοντας στελέχη από το ΚΙΝΑΛ”

Θ. Καράογλου:” Ο κ. Τσίπρας κάνει πολιτική κλέβοντας στελέχη από το ΚΙΝΑΛ”

437
SHARE

Έντονη κριτική στις επιλογές του πρωθυπουργού στον τελευταίο ανασχηματισμό έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου φιλοξενούμενος στον τηλεοπτικό σταθμό europeone. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ” θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα και τα πρόσωπα και η διαδικασία του ανασχηματισμού. Ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί να κάνει πολιτική κλέβοντας στην ουσία στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής και μάλιστα στελέχη της περιόδου του Γιώργου Παπανδρέου. Φαίνεται ότι υπάρχει μια ώσμωση με το συγκεκριμένο χώρο”.

Σχολιάζοντας τα νέα πρόσωπα του υπουργικού συμβουλίου και ιδιαιτέρως την υφυπουργό εσωτερικών που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο Μακεδονίας και Θράκης κ. Ελευθερία Χατζηγεωργίου ο κ. Καράογλου τόνισε “θεωρώ ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από πρόσωπα τα οποία είτε δεν έχουν καμία εμπειρία όπως η κυρία η οποία γίνεται υφυπουργός εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη. Ποια είναι η εμπειρία της; Ποια είναι τα διαπιστευτήρια της; Πότε έδωσε μάχες; Που διακρίθηκε; Ποια είναι η προϊστορία της; Πραγματικά εκπλήσσομαι”.

Τέλος για τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μεταγράφηκαν, ο Θεόδωρος Καράογλου επισήμανε πως “είδαν φως και μπήκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκώντας στην επανεκλογή τους και στην επαναφορά τους στο βουλευτικό αξίωμα”.

LEAVE A REPLY