Friday , 29 March 2024

Θ.Καράογλου: “Ο κ.Τσίπρας χαϊδεύει αυτιά και επενδύει στην τοξικότητα και την πόλωση”

“Η παρουσία του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη ήταν μια από τα ίδια καθώς ακολούθησε τη μόνη πολιτική συνταγή που γνωρίζει. Εκείνη των φανατισμών και του στοχευμένου μίσους. Αρκέστηκε σε λόγια, υποσχέσεις, “θα” και νέες αυταπάτες. Παρουσίασε το “Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2”, δίχως να καταθέσει ούτε μια κοστολογημένη πρόταση”, δήλωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, σχολιάζοντας τη διήμερη παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη φετινή ΔΕΘ.

Για πολλοστή φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με τον κ.Καράογλου, μίλησε γενικά και αόριστα, δίχως καμία ρεαλιστική προσέγγιση των αυξημένων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η υφήλιος και των κοσμογονικών αλλαγών που βάζουν τέλος στην εποχή των βεβαιοτήτων και πρόσθεσε: “Τα όσα υποστήριξε από τη Θεσσαλονίκη είναι μια παραφωνία που… χαϊδεύει αυτιά και επενδύει στην τοξικότητα και την πόλωση.

Περίμενα να διαγράψει τον Βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, που ισχυρίστηκε ότι στην Θράκη υπάρχει “Τουρκική μειονότητα”. Δεν το έκανε…

Περίμενα να έχει την πολιτική ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη που ευτέλισε τη χώρα στο εξωτερικό με αφορμή τους πρόσφυγες που δήθεν βρίσκονταν σε ελληνική νησίδα του Έβρου. Δεν το έκανε…

Παραμένει εγκλωβισμένος στη δίνη του ψεύδους και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική πολιτική του επιβίωση. Τελικά, εκτός από την αλήθεια, είναι μαλωμένος και με την πραγματικότητα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *