Wednesday , 24 April 2024

Θ. Καράογλου: «Στόχος μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι να πετύχουμε μια αποφασιστική νίκη που θα οδηγήσει σε βιώσιμη κυβερνητική επιλογή»

Την πεποίθηση ότι η αυτοδυναμία αποτελεί εγγύηση σταθερότητας για τη χώρα, εξέφρασε ο Θεόδωρος Καράογλου.

Μιλώντας σε εκδηλώσεις στον Άγιο Αθανάσιο και τα Κουφάλια, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης τόνισε ότι «στόχος μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου είναι να πετύχουμε μια αποφασιστική νίκη και να καταγράψουμε το υψηλότερο δυνατό ποσοστό που θα οδηγήσει σε βιώσιμη κυβερνητική επιλογή. Έτσι θα δημιουργηθεί στέρεα και ισχυρή προοπτική για να φύγει η Ελλάδα μπροστά και να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης “ηττημένων”».

Εξειδικεύοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι απαντά στα ερωτήματα των πολιτών και βασίζεται στα επιτυχημένα πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας.

Με αφορμή την τελευταία αναφορά, ο κ. Καράογλου εστίασε στη θετική καμπάνια που «τρέχει» η κυβέρνηση και η οποία, όπως είπε, έχει στο επίκεντρο το μέλλον και τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η χώρα.

«Το αναφέρει το σύνθημά μας. Η Ελλάδα προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Ιδίως η τελευταία λέξη παραπέμπει ευθέως στο αύριο και σε όσα οραματίζεται να υλοποιήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η χώρα πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα και θα το κάνουμε πράξη», επισήμανε ο κ. Καράογλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *