Θ.Παπαχριστόπουλος: Εγώ και άλλοι τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης...

Θ.Παπαχριστόπουλος: Εγώ και άλλοι τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

411
SHARE

Επιβεβαίωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, με σημερινές δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την Κυβέρνηση και της γραμμής για μη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση , ότι ο ίδιος τελικά θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, βάζοντας στο ίδιο “κάδρο” και τους κ.κ.Κώστα Ζουράρι, Έλενα Κουντουρά και Βασίλη Κόκκαλη.

“Εκτιμώ ότι τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση” ανέφερε σχετικά ο κ.Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7. “Εγώ, ο Κώστας Ζουράρις και αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος, όπως προκύπτει από το κλίμα στην ΚΟ, η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης”.

Ανέφερε επίσης ότι ο Πάνος Καμμένος δεν του ζήτησε ποτέ να παραδώσει την έδρα του, λόγω της θέσης του υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά χαρακτήρισε χρέος του, σε αυτήν την κομβική στιγμή με το κόμμα του, να την παραδώσει. “Ήμουν έντιμος απέναντι στον Πάνο Καμμένο και δεν έχω και κανένα παράπονο. Εκείνος με άφησε να μπω στη βουλή, ενώ ήταν γνωστές από παλιά οι θέσεις μου για το μακεδονικό, όπως και οι δικές του”, πρόσθεσε σχετικά.

LEAVE A REPLY