Ιατροφαρμακευτικό υλικό απο την εθελοντική ομάδα δράσης Πιερίας στο νοσοκομείο Κατερίνης

Ιατροφαρμακευτικό υλικό απο την εθελοντική ομάδα δράσης Πιερίας στο νοσοκομείο Κατερίνης

345
SHARE
nea dorea iatrofarmakeytikou ylikou sto nosokomeio katerinis

Μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού παρέδωσαν οι εθελοντές της ομάδας δράσης νομού Πιερίας, στη διεύθυνση του κρατικού νοσοκομείου Κατερίνης.

Τα υλικά απο το κοινωνικό ιατρείο/φαρμακείο “Αλέκος Φτίκας” της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου ελέγχθηκαν, καταχωρήθηκαν στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης της ομάδας και παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Κατερίνης, αφού προηγουμένως υπογράφηκε πρωτόκολλο παραλαβής-παράδοσης από το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας.

Πρόκειται για δωρεές πολιτών , αλλά και φίλων της ομάδας από το εξωτερικό, οι οποίες συγκεντρώθηκαν τους τελευταίους μήνες στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, όπως και κατά την διάρκεια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου.

Τα υλικά που παραδόθηκαν είναι αξίας χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με την διοίκηση του Νοσοκομείου της πόλης  θα δώσουν σημαντική ανάσα σε πολλά από τα τμήματα του.

Εν τω μεταξύ με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο μετά από μακροχρόνιες προσπάθειες, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συγχαίρει την Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Κατερίνης για τις συντονισμένες τους προσπάθειες οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο τμήμα, ένα πραγματικό στολίδι για το νοσοκομείο της πόλης μας, το οποίο επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, θα μπορέσει να λειτουργήσει νοσηλεύοντας ασθενείς που μέχρι τώρα έπρεπε να μεταφέρονται σε άλλες πόλεις.

 

 

LEAVE A REPLY