Friday , 29 March 2024

Κάλεσμα Καμαρινού στους δημότες να γυρίσουν σελίδα στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Κάλεσμα στους δημότες να συνταχθούν με τον συνδυασμό «Ξεκινάμε από την αρχή» και να γυρίσουν σελίδα στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Καμαρινός.

Ενώπιον εκατοντάδων δημοτών που είχαν κατακλύσει το ανοιχτό δημοτικό θέατρο Κορδελιού, ο κ. Καμαρινός παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και ανέπτυξε το όραμα του για ένα δήμο με άρτιες υποδομές, κοινωνική πρόνοια, με παιδικές χαρές και πράσινο ενώ υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας νέων χώρων αθλητισμού και πολιτισμού καθώς και αναδιοργάνωσης  του τομέα της καθαριότητας.

«Θα ολοκληρώσουμε την αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού για να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα των χρήσεων γης. Νέα καταστήματα θα ανοίξουν, θα ξαναπάρει ζωή ο πεζόδρομος στο Κορδελιό, θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία», υπογράμμισε ο κ. Καμαρινός ενώ δεσμεύτηκε ότι θα δώσει έμφαση στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Για το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα της στάθμευσης, ο κ. Καμαρινός ανακοίνωσε ότι θα επαναλειτουργήσει το πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό και θα εκπονηθεί συγκοινωνιακή μελέτη ενώ για το πολυλειτουργικό κέντρο Ελευθερίου Κορδελιού ανακοίνωσε ότι θα αποδοθεί επιτέλους στους πολίτες.

«Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμο ένα από τα πιο πλέον σύγχρονα κέντρα πολιτισμού στην Ελλάδα. Ωστόσο, η διοίκηση του δήμου δεν μπόρεσε να τακτοποιήσει τεχνικά θέματα και να το παραδώσει στους δημότες», σημείωσε.

Σήμερα, Τετάρτη θα  πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του κ. Καμαρινού στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *