Tuesday , 19 March 2024

Κάλεσμα στη μάχη του αυτονόητου

Άρθρο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού «Ναι στη Θεσσαλονίκη», Γιώργου Ροδινού  

Στις 26 Μαΐου, για τη Θεσσαλονίκη, ψηφίζουμε Δήμαρχο! Όχι κόμμα ή αρχηγό κόμματος. Αυτά μπορούν να περιμένουν.

Εμείς ψηφίζουμε για Δήμαρχο διότι η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί πια να περιμένει. Η ώρα της Θεσσαλονίκης είναι τώρα. Η ώρα των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι τώρα.

Σας καλώ να ψηφίσετε για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και εμένα δημοτικό σύμβουλο για να δώσω τη μάχη του αυτονόητου και της κοινής λογικής για τη Θεσσαλονίκη!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Για μένα είναι αυτονόητο ότι, πρέπει να βελτιωθεί η καθημερινότητα τόσο του πολίτη όσο και του επισκέπτη της Θεσσαλονίκης. Να γίνει πιο απλή, πιο εύκολη, πιο ποιοτική.

Είναι αυτονόητο για μένα ότι, στην επόμενη θητεία το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να στοχεύσει στη βελτίωση της καθημερινότητας.

Είναι αυτονόητο για μένα ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να διεκδικήσει με σοβαρότητα και επιχειρήματα, και όχι μονάχα με κραυγές και κομματικές κορώνες.

Στην ηλικία που είμαι, συμμερίζομαι πλήρως την απαίτηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης για την καθαριότητα της πόλης, τη βελτίωση του κυκλοφοριακού και των συγκοινωνιών, την άμεση επανατοποθέτηση φωτισμού και λαμπτήρων, και μοιράζομαι τις ανησυχίες και την αγωνία για την άμεση αντιμετώπιση του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου, την ασφάλεια στην πόλη και μία «πράσινη» πόλη.

Για μένα είναι αυτονόητο η ανάπτυξη του τουρισμού της Θεσσαλονίκης, της μοναδικής πόλης στον πλανήτη που βολτάρεις και πίνεις καφέ βλέποντας στον ορίζοντα τον Όλυμπο, το βουνό δηλαδή με παγκόσμιο brandname. Είναι αυτονόητο ότι αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί τουριστικά και η πόλη να καρπωθεί τις συνέπειες. Ο αθλητικός τουρισμός επίσης, έχοντας τόσες ομάδες να εδρεύουν εδώ, είναι ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί.

Είναι αυτονόητο για μένα ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα πρέπει να μείνει απαθές στις παραπάνω προκλήσεις.

Σε καλώ να με τιμήσεις με την εμπιστοσύνη σου, να εκπροσωπήσω ως μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου τα συμφέροντα και τις αγωνίες της Θεσσαλονίκης

Η αποχή δεν είναι λύση αφού οι «ευνοηθέντες» και οι «ημέτεροι» θα πάνε να ψηφίσουν αναπαράγοντας το παλαιό καθεστώς.

Με το θάρρος του ανθρώπου που τήρησε και τηρεί τις υποσχέσεις του. Με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα περισσότερο από όσα ξέρω, θέλω και μπορώ να προσφέρω. Σε διαβεβαιώ ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα διεκδικώ για σένα, όπως θα διεκδικούσες εσύ και θα δώσω τη μάχη του αυτονόητου για τη Θεσσαλονίκη!

Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Ζητώ την ψήφο σου, ζητώ την εμπιστοσύνη σου.

Ψηφίζω δήμαρχο Ζέρβα και σταυρό στο Ροδινό!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *