Κάτοικοι των Γιαννιτσών τα “έψαλλαν” στον υπουργό Δικαιοσύνης για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

Κάτοικοι των Γιαννιτσών τα “έψαλλαν” στον υπουργό Δικαιοσύνης για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

1987
SHARE

“Θερμή” υποδοχή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Πρωτοδικείο και στο Ειρηνοδικείο της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν στις 11 το πρωί, όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης, συνοδευόμενος από την βουλευτή Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Στάθη Φουντουκίδη μετέβη στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών για να ενημερωθεί σχετικά με το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα.

Ωστόσο, όταν επιχείρησε να αποχωρήσει μισή ώρα αργότερα, έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από δεκάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί, έξω από το χώρο του Πρωτοδικείου, οι οποίοι εξέφραζαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την πρόσφατη συμφωνία στο ονοματολογικό των Σκοπίων.

Η ισχυρή παρουσία της ΕΛ.Α.Σ απέτρεψε το ενδεχόμενο εκδήλωσης επεισοδίων ενώ η κα Τζάκρη για προληπτικούς λόγους, αποχώρησε από την πλαϊνή είσοδο του δικαστηρίου.

Η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε λίγο αργότερα, όταν ο κ. Κοντονής επισκέφτηκε την Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο της πόλης, με αποτέλεσμα ο υπουργός Δικαιοσύνης να  αναβάλλει την προγραμματισμένη επίσκεψη του στο πρώην στρατόπεδο Καψάλη, όπου επρόκειτο να ανεγερθεί το νέο δικαστικό μέγαρο Γιαννιτσών.

 

LEAVE A REPLY