Καινοτόμος Επιχειρηματίας της χρονιάς 2017 ο Δημήτρης Λακασάς της OLYMPIA ELECTRONICS...

Καινοτόμος Επιχειρηματίας της χρονιάς 2017 ο Δημήτρης Λακασάς της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

2009
SHARE

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Δημήτριος Λακασάς,  εξελέγη νικητής στην κατηγορία «Καινοτόμος Επιχειρηματίας» στον διαγωνισμό της ΕΥ Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017, του θεσμού που στηρίζει την επιχειρηματικότητα και αναδεικνύει τους επιχειρηματίες που ξεχώρισαν για την πορεία τους.

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες, που διακρίθηκαν για το επιχειρηματικό τους πνεύμα, το στρατηγικό προσανατολισμό, την καινοτομία και τον κοινωνικό αντίκτυπο της δραστηριότητάς τους, επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή κριτική επιτροπή, υπό την Προεδρεία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Chipita Α.Ε.  και νικητή του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2011.

 

Οι υπόλοιποι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι:

Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας: Χρήστος Κριμίζης – Τσατσούλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Alchimica A.E.

Διεθνώς αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας οι Λαρισσαίοι: Ξενοφών Καντώνιας, Πρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Ιωάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος, Cosmos Aluminium A.Ε. και Θεόδωρος Καντώνιας, Διευθύνων Σύμβουλος, Cosmos Aluminium A.E.

Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας: Καλλιόπη Ροδοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος  εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΜΗ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Μητροπολιτικό Κολλέγιο)

Οι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες, θα βραβευτούν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017, σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίτη 27 Μαρτίου 2018. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ΕΥ World Entrepreneur Of The Year στο Monte Carlo τον προσεχή Ιούνιο.

LEAVE A REPLY