Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη- Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο...

Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες στηρίζουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη- Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο βαφέας αυτοκινήτων Σάββας Γραμματόπουλος

504
SHARE

Άνθρωποι του μόχθου και μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες συστρατεύονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του την εντιμότητα, τις γνώσεις και την εργατικότητα. Ανάμεσά τους ο Σάββας Γραμματόπουλος ο οποίος κατέχει το πτυχίο του φανοποιού και εργάζεται σκληρά από μικρό παιδί στον χώρο του αυτοκινήτου. Είναι ποντιακής καταγωγής και λάτρης της ποντιακής μουσικής και λύρας. Γέννημα θρέμμα του Μονόλοφου ο Σάββας Γραμματόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» στη ΔΕ Καλλιθέας του δήμου Ωραιοκάστρου στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.

Η δήλωση στήριξης του Σάββα Γραμματόπουλου στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως ακολούθως:

«Τα τελευταία χρόνια βλέπω το χωριό μου, τον όμορφο Μονόλοφο, να έχει μείνει στάσιμος. Γι’ αυτό αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στον χώρο της αυτοδιοίκησης, θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα».
Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην αναβάθμιση του τόπου μου και στη στήριξη των πολιτιστικών και των αθλητικών συλλόγων. Αξίζουμε κάτι καλύτερο και πιστεύω πως ο Ανέστης Πολυχρονίδης είναι ο μόνος ο οποίος νοιάζεται ουσιαστικά για όλες τις κοινότητες του δήμου μας και θα συμβάλλει σε αυτό τον στόχο.
Πιστεύω στον Ανέστη, διότι είναι έντιμος και αξιόπιστος, γνώστης των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κυρίως, όμως, διότι είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων».

Βιογραφικό του Σάββα Γραμματόπουλου
Ο Σάββας Γραμματόπουλος, γεννήθηκε το 1969 στον Μονόλοφο όπου κατοικεί με την οικογένειά του. Είναι απόφοιτος του Γυμνασίου Διαβατών και κατέχει το πτυχίο του Φανοποιού. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας- βαφέας αυτοκινήτων. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Γρηγοριάδου και έχει τρία παιδιά.
Επίσης, έχει αγωνιστεί κατά καιρούς σε ποδοσφαιρικές ομάδες του νομού Θεσσαλονίκης, όπως στη Δόξα Δρυμού, στον Αστέρα Αμπελοκήπων και στον Ιωνικό Διαβατών.

LEAVE A REPLY