Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

1654
SHARE

Την πρόθεση του να διεκδικήσει, ως ανεξάρτητος το δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαίου του 2019, εξέφρασε ο τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα σχετικά με την υποψηφιότητα του ενώ τόνισε πως έχει ζητήσει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη,σημειώνοντας πως ανήκει στο χώρο της ΝΔ.

“Θα ήθελα να τελειώσω την πολιτική μου καριέρα με την αυτοδιοίκηση”, σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης ενώ σχετικά με τις πολλές υποψηφιότητες που υπάρχουν για το δήμο Θεσσαλονίκης, δεν απέκλεισε να συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς, επισημαίνοντας πως “από το 2003 έχει πάρει διαζύγιο από τη δημοκρατία του αγκαζέ”.

“Για τη Θεσσαλονίκη, χρειάζεται κάποιος να ενώνει και όχι να διχάζει” υποστήριξε ο κ. Ψωμιάδης ενώ αναφερόμενος στο έργο που επιτέλεσε τόσο ως νομάρχης Θεσσαλονίκης, όσο και ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, δήλωσε πως υλοποιήθηκε το 85%-90% των έργων που είχαν εξαγγελθεί.

Σχετικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τη δικαιοσύνη, ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως έξι φορές οδηγήθηκε στα δικαστήρια και δεν καταδικάστηκε.

LEAVE A REPLY