Καλαμαριά: Πρωτοφανές μένος κατά αδέσποτης γάτας-Την σκότωσαν χτυπώντας την επανειλημμένα με κούτσουρο...

Καλαμαριά: Πρωτοφανές μένος κατά αδέσποτης γάτας-Την σκότωσαν χτυπώντας την επανειλημμένα με κούτσουρο για το τζάκι σε πυλωτή πολυκατοικίας

6673
SHARE

Άγνωστος και ασύλληπτος παραμένει ο δράστης, που χθες τα ξημερώματα σκότωσε με πρωτοφανές μένος μια αδέσποτη γατούλα σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στην οδό Σάντας, χτυπώντας την επανειλημμένα με κούτσουρο από τα ξύλα για το τζάκι που υπάρχουν στην πυλωτή της πολυκατοικίας, αφού πρώτα την αιχμαλώτισε με αυτοσχέδια θηλιά από πετονιά, που είχε προσαρμόσει σε σκουπόξυλο.

Το περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 4, όπως ανέφερε κυρία-ένοικος της πολυκατοικίας, η οποία  βρισκόταν κατά τύχη στο μπαλκόνι της, άκουσε θόρυβο στην πυλωτή, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το κουφάρι του ζώου και δίπλα του το ματωμένο κούτσουρο και την θηλιά.

Η ένοικος ενημέρωσε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και επιλήφθηκε της υπόθεσης, ενώ τράβηξε επίσης φωτογραφίες από τον τόπο του φόνου του άτυχου ζώου, το οποίο η ίδια συνήθιζε να ταϊζει.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει την ύπαρξη σχετικής καταγγελίας στο αστυνομικό τμήμα Καλαμαριάς για το συγκεκριμένο περιστατικό.

LEAVE A REPLY