Καλυψώ Γούλα: Τα… βρόντηξε όλα κι έφυγε!

Καλυψώ Γούλα: Τα… βρόντηξε όλα κι έφυγε!

570
SHARE

Αποχωρεί από την κούρσα για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα η οποία επίσης ανακοίνωσε την παραίτησή της από τις θέσεις της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και της δημοτικής συμβούλου. Στη δήλωσή της η Καλυψώ Γούλα αφήνει αιχμές κατά του δημάρχου χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει αν και αποτελεί κοινό μυστικό πως είναι δυσαρεστημένη αλλά κυρίως απογοητευμένη για τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης μετά τη συνάντησή του με τον Σπύρο Βούγια.
 
 Αναλυτικά η δήλωσή της Καλυψώς Γούλα έχει ως εξής:
«Υπηρέτησα με συνέπεια τις αρχές και τους στόχους της ”Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη” από το 2010 μέχρι και σήμερα από όποια θέση ευθύνης μου ανατέθηκε. Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης, Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος, συμμετείχα στην διαδικασία που επιλέχθηκε με ευρεία πλειοψηφία από τα αρμόδια όργανα και αναδείχτηκα υποψήφια δήμαρχος της ”Πρωτοβουλίας” στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δυστυχώς, ορισμένοι άνθρωποι με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα για την πόλη μας, μη αποδεχόμενοι τη νομιμότητα και το αποτέλεσμα που προέκυψε με τη συμμετοχή του 80% του εκλογικού σώματος, κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας και συλλογικότητας, αυτονόητων βασικών αρχών της παράταξής μας. Και στη συνέχεια επέλεξαν να υπονομεύσουν την πορεία της παράταξης προς τις εκλογές διαπραγματευόμενοι πίσω από κλειστές πόρτες το προσωπικό τους μέλλον.

Ο αξιακός μου κώδικας, η προσωπική μου διαδρομή και η αξιοπρέπειά μου με αναγκάζουν να αποσύρω την υποψηφιότητά μου με την ”Πρωτοβουλία” και ταυτόχρονα να υποβάλω την παραίτησή μου τόσο από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και από αυτήν της δημοτικής συμβούλου».

Τη θέση της Καλυψώς Γούλα ως δημοτικής συμβούλου θα πάρει η Ελένη Τζιούτζια.

LEAVE A REPLY